HomeWTF?!Nederlands jochie scheldt mevrouw (behoorlijk) uit, maar die pikt dat niet

Nederlands jochie scheldt mevrouw (behoorlijk) uit, maar die pikt dat niet

We kennen allemaal wel die bekende uitspraak: ‘Vroeger hadden kinderen nog respect!’. Voor de jeugd is dit vaak niets meer dan gezeur van de ouderen—zo erg is het toch allemaal niet? Vandaag deelt Henk Krol een video op X die bewijst dat het gedrag van sommige kinderen wel degelijk de spuigaten uitloopt.

In de speeltuin

Een vrouw is in de speeltuin en filmt om een of andere reden een jongetje dat daar ook aanwezig is. Waarom ze hem filmt, is niet helemaal duidelijk, maar er zal vast een verhaal aan vooraf zijn gegaan.

Tijdens het kijken van het filmpje val je al snel van de ene verbazing in de andere, en dat is helaas niet op een positieve manier. Het jongetje bedreigt de vrouw namelijk herhaaldelijk met de dood. Natuurlijk kun je zeggen dat het goed is dat het jongetje tenminste buiten speelt, maar zijn gedrag is buiten alle proporties.

Het jongetje, van rond de twaalf jaar, is woest dat de vrouw hem filmt en barst los in een onvoorstelbare tirade.

‘Ik sla je vandaag nog dood’

Het begint met de bedreiging:  Niet veel later gaat hij nog een stap verder en dreigt hij de vrouw diezelfde dag nog dood te slaan met een fietsslot.

Het woord k*nker blijkt een van zijn favoriete woorden te zijn, want om de paar zinnen hoor je het weer voorbij komen.

Eén ding is zeker: vroeger zouden we dit absoluut niet gedurfd hebben tegen een volwassene. Bekijk hier het filmpje en oordeel zelf: (Als hij niet werkt, brengt deze link je rechtstreeks naar X om het te kijken)

Meer van dit: