HomeWTF?!Bontkraagjes zijn vervelend in de tram en worden er even uit gezet...

Bontkraagjes zijn vervelend in de tram en worden er even uit gezet door medepassagier

In Nederland mag je geen eigen rechter spelen. Toch is het wel heel erg fijn om te zien dat men daar in andere landen wat minder streng mee omgaat. En in deze social media-tijd vliegen die filmpjes natuurlijk zo naar Nederland. Zo kunnen we hier ook genieten van deze feelgood-momenten.

Tram in Frankrijk

Als je thuis geen opvoeding krijgt, dan leer je het vanzelf wel van je ‘vrienden’. Helaas blijkt dat vaak niet bepaald een succes.

Ze denken dat de wereld van hen is en houden totaal geen rekening meer met anderen. Gelukkig weten ze in Frankrijk wel hoe ze met dit soort types moeten omgaan. In een tram in Frankrijk stond een jongen die dacht dat hij kon doen waar hij zin in had, zonder rekening te houden met de andere passagiers.

Hij stond te bellen, maar zo luid en asociaal dat hij iedereen tot last was. Het duurde dan ook niet lang voordat de rest van de tram er helemaal klaar mee raakte.

Hardhandig uit de tram gezet

Een medereiziger had er genoeg van en besloot in te grijpen. Na meerdere waarschuwingen, die de jongen negeerde, pakte de man hem bij de kraag.

Hoewel de jongen zich snel op de grond liet vallen, was dat voor de man geen reden om hem niet alsnog de tram uit te werken.

Zodra de deuren van de tram opengingen, werd de jongen zonder pardon naar buiten gegooid. Bekijk de video door op het plaatje hieronder te klikken. De video kunnen we namelijk helaas niet op deze website laten zien, maar wel in ons Whatsapp Kanaal.

Via Todayviral

Meer van dit: