HomeTelevisieLLDL-Leo (88) wil weten of Trix (77) 'het' nog doet en schrikt...

LLDL-Leo (88) wil weten of Trix (77) ‘het’ nog doet en schrikt zich kapot van haar antwoord

Niets is zo aandoenlijk als oudere mensen die de liefde vinden. Bij Lang Leve de Liefde weten ze dat maar al te goed, en daarom laten ze regelmatig bejaarden meedoen aan het programma.

De programmamakers kiezen echter altijd voor opvallende en spraakmakende ouderen, waardoor het nooit saaie televisie is. Deze week was het weer raak in de show.

Trix en Leo

Trix en Leo behoren tot de oudere deelnemers van het programma, maar Trix zorgt er wel voor dat het allesbehalve saai wordt. Ze is namelijk absoluut niet op haar mondje gevallen en soms lijkt het alsof ze de camera’s compleet vergeet. Dit blijkt vooral als Leo plots de vraag stelt: “Hoe sta jij tegenover wippen?”

Trix hoeft niet lang na te denken over haar antwoord: “Nou, dat is wel lekker. Ik heb zo’n satisfyer gekocht! Dat is een vibrator en die werkt perfect, maar ik heb hem niet meegenomen. Die gebruik ik wel als ik weer thuis ben.”

‘Ik kan je ook helpen’

Hoewel Leo geen idee heeft wat een satisfyer is, laat hij zich niet uit het veld slaan door zo’n apparaatje. Hij grijpt het moment aan om zichzelf aan te bieden. Zonder aarzelen zegt hij: “Ik kan je toch ook helpen?”

Trix lijkt daar niet meteen van onder de indruk. “Mijn satisfyer gaat wel een half uur door, en dat kunnen mannen niet, hè?” Of Leo de komende dagen het tegendeel mag bewijzen, dat moeten we nog zien.

De beelden van het stel gingen in een paar uur het hele internet over. Bekijk ze hieronder.

Meer van dit: