HomeWTF?!Lesley (34) trouwt met Vince (74): "Eerst wilde ik niet met hem...

Lesley (34) trouwt met Vince (74): “Eerst wilde ik niet met hem over straat, nu wel”

Er gaat niets boven liefde. Het is dan ook altijd fijn om te zien als mensen op hun oude dag nog verliefd kunnen worden. Vince werd zelfs zó verliefd, dat hij zijn nieuwe liefje ten huwelijk vroeg. Niets geks aan zou je denken, maar toch is er iets bijzonders aan dit mooie stel.

Op het eerste zicht zou je niet denken dat deze twee getrouwd zijn. Toch is niets minder waar. De 74-jarige Vince, die trouwens stikt van de centen, en de 34-jarige Lesley hebben een leeftijdsverschil van precies 40 jaar en zijn al 8 jaar met elkaar getrouwd.

Geluk in de liefde

Het is superfijn om geluk te vinden in de liefde. Zéker als je al een beetje op leeftijd bent. Vince was 66 toen hij de destijds 26-jarige Lesley leerde kennen en was op slag verliefd. Lesley moest er niet zoo veel van hebben, maar papte wel een beetje aan met Vince. Ze wilde haar opties open houden.

Ze vond het in het begin maar niets, want ze schaamde zich kapot om met hem over straat te moeten. Nu 8 jaar later heeft ze daar niet zo’n moeite meer mee.

Golddigger

Hoewel ze op straat een beetje raar aangekeken worden, trekken ze zich daar niets meer van aan. Sommige mensen noemen haar een golddigger, maar daar heeft ze tegenwoordig geen boodschap meer aan.

Vince maakt zich verder niet zo druk om wat mensen vinden, die heeft het namelijk behoorlijk naar zijn zin met zijn 40 jaar jongere vrouw.

Hieronder kan je hun hele verhaal lezen. Wat denk jij? Is Lesley een golddiger, Vince een viespeuk of is dit gewoon echt ware liefde?

Meer van dit: