HomeWTF?!Man wordt restaurant uitgestuurd omdat gasten bang werden van zijn gezicht

Man wordt restaurant uitgestuurd omdat gasten bang werden van zijn gezicht

We kunnen er helaas niet voor kiezen hoe we geboren worden. De een heeft bij God vooraan gestaan tijdens het uitdelen van de looks, terwijl de ander het helemaal niet getroffen heeft met de looks of de gezondheid.

Als je niet de looks hebt die binnen de norm vallen, dan val je al snel buiten de boot. Een man uit Londen weet hier alles vanaf en doet nu zijn verhaal.

Oliver Bromley

Oliver Bromley is een man die geboren werd met neurofibromatose type 1. Dit is een genetische aandoening waarbij er goedaardige tumoren op de zenuwen groeien. Het is niet alleen pijnlijk, maar het is ook aan het aanzicht van de man te zien. Hoewel de meeste mensen vooral behulpzaam zijn bij de man, zijn er ook mensen die helaas een stuk minder empathisch zijn.

De beste man werd namelijk onlangs uit een restaurant verwijderd. Niet omdat hij storend gedrag vertoonde, maar wel omdat mensen zijn uiterlijk storend vonden. Het personeel vertelde dat hij de andere klanten bang maakte en dat het daarom beter was dat hij vertrok.

Geen vergeldingsactie

Het viel Oliver heel zwaar dat hij verwijderd werd uit het restaurant. Hij had net een zware behandeling gehad in het ziekenhuis en wilde juist even geen ziekenhuiseten eten.

Helaas liep zijn leuke plan om buiten de deur te eten geheel in het water. Ondanks dat Oliver heel de dag zwaar getroffen was door het tafereel, besloot hij om het restaurant niet bij naam te noemen.

Hij wil namelijk ´geen vergelding´ voor het restaurant. Waarom hij dan wel naar de media is gestapt? Omdat hij wil dat er meer bewustzijn komt over zijn aandoening.

Meer van dit: