HomeWTF?!Annie wil het met 600 mannen doen dit jaar, maar raakt uitgeput:...

Annie wil het met 600 mannen doen dit jaar, maar raakt uitgeput: “Nog 3 maanden bikkelen”

We hebben allemaal wel een hobby. De een vindt het interessant om bierviltjes te sparen, terwijl de ander elke week in zijn of haar stamkroeg te vinden is. Deze hobby’s zijn natuurlijk niet erg spraakmakend en vallen al snel in het niet bij de hobby van Annie Knight.

Annie heeft een zeer bijzondere hobby, waar ze direct een missie aan vastgemaakt heeft. Ze is namelijk dol op wippen en wil het liefst een recordaantal mannen in een jaar afwerken.

Record aan bedpartners

Annie Knight is dol op wippen. Nu is dat nog niet direct heel erg spraakmakend, maar de missie die ze eraan vastgemaakt heeft wel. Ze heeft namelijk besloten om dit jaar met maar liefst 600 mensen het bed te delen. Vorig jaar heeft ze namelijk met 300 mensen het bed gedeeld. Doordat wippen haar hobby is, is het voor Annie een steeds belangrijkere missie in haar leven geworden. 

Helaas is het voor Annie toch niet zo gemakkelijk om de missie te voltooien. Het is namelijk nog niet zo gemakkelijk om een man te vinden. We zitten al bijna in oktober en ze is nog op zoek naar 200 mannen of vrouwen. 

“Er zijn dagen dat ik met vijf mensen het bed deel, maar dan zijn er ook weer dagen dat ik helemaal niemand in mijn bed ontvang. Het is namelijk ook erg vermoeiend voor mijn lichaam.”

Aanmeldformulier 

Om het lot een handje te helpen heeft Annie nu een aanmeldformulier online gezet. Op deze manier kunnen de mensen zich gemakkelijk aanmelden.

Als je nu denkt dat ze het alleen doet omdat ze het leuk vindt, dan heb je het helemaal mis. De dame is namelijk, net zoals vele andere dames tegenwoordig, actief op ‘het betaalde modellen’-platform. 

Hoeveel de meid verdient is niet duidelijk, wel heeft ze door laten schemeren dat ze vorig jaar 350.000 euro belasting diende te betalen. Gouden business voor Annie dus. Foto’s van de dame zie je hier: 

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door annie knight (@anniekknight)

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door annie knight (@anniekknight)

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door annie knight (@anniekknight)

Meer van dit: