Restaurants maken hun eten mooi op om aantrekkingskracht te creƫren. Koks kunnen hun creativiteit in de opmaak kwijt, iets wat ze leuk vinden. Soms gaan ze alleen een beetje te ver met hun presentatie. Ze leggen er dan iets te veel nadruk op, waardoor de boodschap niet overkomt.
Lijstje
Zoals je van ons gewend bent, maken we lijstjes waarin we bijzondere of hilarische dingen opsommen. Op deze speciale pagina kan je al onze lijstjes vinden. Ze zorgen gegarandeerd voor vermaak tijdens, bijvoorbeeld, de grote boodschap. In dit geval hebben we een lijstje gemaakt van 16 restaurants die een beetje doorslaan in de presentatie van hun eten.
Een goede en professionele presentatie van het eten zorgt er voor dat het imago van het restaurant verbetert. Door gerechten zorgvuldig op te maken, kunnen smaak en textuur worden versterkt, wat de eetervaring verbetert. Over het algemeen draagt het mooi opmaken van gerechten bij aan het succes en de reputatie van het restaurant Je kunt je dus wel voorstellen hoe de reputatie van de restaurants hieronder is.
Eten opmaken
1. Koffie in een wortel
2. Bij gebrek aan toastjes
3. Bijzondere satƩprikkers
4. Dit ziet er nog best leuk uit
5. Alleen de hond is hier jaloers op
6. Eten van een skateboard
7. De schoen is duurder dan het diner
8. De presentatie op een gemiddelde Hollandse verjaardag
9. Weet je tenminste gelijk waar je vlees vandaan komt
10. Eten van een hoed
11. Eten van een kussen
12. Zo hoef je je eigen pols niet vies te maken met kaviaar
13. Het lekkerst in de herfst
14. Broccoli van prikkeldraad
15. Muizenval als kaasplankje
16. Het lekkerst tijdens het maandelijkse feestje