HomeHumorWat we allemaal hopen te zien wanneer we naar het schaatsen kijken

Wat we allemaal hopen te zien wanneer we naar het schaatsen kijken

Er is weer geschaatst en dat kan tegenwoordig maar één ding betekenen. Jutta Leerdam heeft weer gewonnen. Ze is momenteel de schaatskoningin van zowel Nederland als de Wereld en dat komt niet alleen omdat ze zo hard kan rijden!

Looks en snelheid

Jutta Leerdam werd natuurlijk bekend door het schaatsen maar het zijn de looks die een echte wereldster van haar gemaakt hebben. Met 4 miljoen volgers is ze één van de bekendste vrouwelijke sporters van ons land.

Toch is het niet zo dat alle 4 miljoen volgers nou zo dol zijn op schaatsen. Ze zijn voornamelijk dol de looks van onze Jutta. Ze is een knappe verschijning en ook haar bips is er één om een voorbeeld aan te nemen. Hoewel haar content voornamelijk bestaat uit staatsfoto’s, is ze er ook niet vies van om af en toe wat meer gewaagds te posten.

Hoop

Laten we eerlijk zijn, we hopen allemaal zo veel mogelijk van Jutta te mogen zien. Of het nou gaat om de schaatstitels die ze behaald, of de kiekjes op haar social media. We hopen gewoon allemaal dat Jutta het goed doet. Ze is niet alleen leuk van de buitenkant maar ook de persoonlijkheid van Jutta is top. Wat ons betreft kan ze niet vaak genoeg voor de camera verschijnen 😉

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door ISU Speed Skating (@isuspeedskating)

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Jutta Leerdam (@juttaleerdam)

Meer van dit: