HomeHumorVandaag Inside heeft de beelden van ongeluk Bas Nijhuis

Vandaag Inside heeft de beelden van ongeluk Bas Nijhuis

Onlangs liet Bas Nijhuis weten dat hij de komende weken geen wedstrijden zal fluiten. De reden daarvoor was een ongeluk waarbij bas onder een boom terecht kwam. Hij brak daarbij zijn arm dus hij moet voorlopig rust nemen. Wilfred zou Wilfred niet zijn als hij daar een leuk filmpje van heeft.

Bomen kappen

Bas Nijhuis had met Gert-Jan Verbeek besproken dat het nog net tijd was om bomen te kappen. Na 15 maart mag dat blijkbaar niet meer in verband met de bloei van de bomen. Nijhuis had om die reden wat haast en is snel aan de gang gegaan.

Uiteindelijk rolde er een boomstam weg die op Bas Nijhuis zijn arm terecht kwam. Hierdoor is die arm gebroken en moest Bas dus naar het ziekenhuis. Als Wilfred zegt dat hij de beelden heeft is Bas enigszins verrast. Na het zien van het filmpje kan Bas gelukkig hard lachen. “Dit is echt niet goed dit”, zegt Wilfred over het fragment.

Geintje

Gelukkig voor de populaire Scheidsrechter is dit niet het echte filmpje van het ongeluk. Daar zijn namelijk helaas geen beelden van. De man in het filmpje wordt flink te grazen genomen door een vallende boom en dat lijkt er minder goed vanaf te komen dan bas. De boom komt namelijk vol gas in zijn gezicht.