HomeHumorSchoonzus heeft bizarre lijst met regels opgesteld voor als haar nichtje (2)...

Schoonzus heeft bizarre lijst met regels opgesteld voor als haar nichtje (2) langskomt

Niet iedereen is dol op kinderen, en ook niet op familie. Als je op beide niet dol bent, klinkt een schoonnichtje of neefje van een jaar of 2 als een ware hel. Nu zijn er tóch een paar momenten per jaar dat je ermee opgescheept zal zitten.

Hoewel kinderen wel het één en ander aan regels nodig hebben, moet je natuurlijk niet te ver gaan. Tenzij je écht een pesthekel aan kinderen hebt, dan stel je een lijst als deze op.

15 Bizarre regels

De schoonzus maakte een lijst met 15 bizarre regels waar het kind van 2 zich aan zou moeten houden als het op bezoek komt. Ze heeft de lijst doorgestuurd, en verwacht dat er uiteraard welk naar geluisterd gaat worden. Anders is het kind wat haar betreft ook nooit meer welkom.

Mafkees

Opvallend is dat mevrouw vooral niet wil dat haar dieren lastig gevallen worden door de peuter. Op zich is dat ook wel logisch, maar je kunt natuurlijk ook te ver gaan.

Je zou denken dat dit het al was, maar niets is minder waar. Er volgen nog 5 regels waar je pet van afvalt.

Meer regels

Als je nu denkt dat er nog meer regels aan zitten te komen, heb je het mis. De schoonzus komt namelijk tot de conclusie dat ze het allemaal niet waard vindt.

Je zou maar zó zuur door het leven gaan als dit mens. Hoe vreselijk moet het dan zijn om iedere ochtend op te staan haha.

Meer van dit: