HomeGekkiesRapper Sjors toch van gedachten veranderd: "Ben gewoon man"

Rapper Sjors toch van gedachten veranderd: “Ben gewoon man”

Het gebeurt wel eens dat het nieuws je in kan halen. Kort geleden schreef ik nog over hoe Rapper Sjors opzoek was naar een date en waar je je dan voor die date in kon schrijven maar nu blijkt dat ‘ie alweer van gedachten is veranderd!

Rapper of Rapster?

Sjors haalde het nieuws toen hij uit de kast kwam als transgender. Over dat nieuws waren al behoorlijk wat twijfels maar na verschillende interviews als vrouw, gingen mensen het toch accepteren. Natuurlijk kun je als wat dan ook gewoon daten en dat is precies wat Sjors deed.

Hij is namelijk flink actief op een datingsite waar hij matchede met een vrouw. De vrouw in kwestie was wel benieuwd naar hoe dat precies vorm zou moeten krijgen en voelde Sjors aan de tand. Ze vraagt of wat ze gelezen heeft, klopt waarna Sjors antwoord ‘gewoonman’ te zijn. Als bewijs stuurt hij vervolgens een selfie mee. Hij is dus vanaf nu blijkbaar weer Rapper Sjors! Onderaan het artikel hebben we het bewijs van een screenshot toegevoegd.

Is Rapper Sjors een typetje?

Rapper Sjors staat bekend om zijn persoonlijkheid. Door verschillende vreemde acties, gaan steeds meer mensen twijfelen of hij wel écht zo is. Speelt hij niet gewoon een typetje? Hij weet ontzettend goed hoe hij de krantenkoppen moet halen en is niet bang om de samenleving te choqueren. Hij kan er hoe dan ook in ieder geval een fijne boterham aan verdienen!

Beeld: @reality_fbi op Instagram

Meer van dit: