HomeGekkiesPolitie pakt de bestuurder die op wielrenner instuurde in Lekkerkerk

Politie pakt de bestuurder die op wielrenner instuurde in Lekkerkerk

Wielrenners en automobilisten hebben het vaker aan de stok. Ze vinden beiden dat de weg van hun is en zijn niet dol op delen. Een filmpje van een carspotter kwam deze week online met een wel heel vreemde thumbnail. Je ziet namelijk een Mercedes vol insturen op een wielrenner.

Veel bekeken fragment

Het fragment was vorige week misschien wel het meest bekeken fragment op het internet in Nederland. Je kunt namelijk zien hoe de auto’s hard door de polder rijden. Terwijl er een wielrenner in tegengestelde richting komt rijden bedenkt één van de chauffeurs om eens op hem in te sturen. Het fragment is onderaan het artikel te zien.

Minder mensen zagen het fragment van binnenuit de auto. Daar zie je pas goed hoe hard het eigenlijk gaat. Om dat fragment te zien moet je even naar onze collega’s van Dumpert gaan omdat zij het niet mogelijk maken om hun filmpjes op een website te tonen. Op het fragment is ook te zien dat ze het allemaal wel erg grappig vinden. Of ze nu nog lachen weten we niet.

Politie pakt bestuurder

Meteen na het virale fragment besloot de politie om een oproep te doen om in contact te komen met zowel de wielrenner als getuigen. Dat had gelukkig het gewenste effect want zowel de wielrenner als de verdachte werden gevonden. De bestuurder is een 23 jarige jongen die direct zijn rijbewijs in mocht leveren. Ook mag hij zich gaan verantwoorden bij het Openbaar Ministerie. Daar kan hij dan lekker op de fiets naar toe!

Meer van dit: