HomeShowgekkiesPeter Gillis betrapt zoon Mark met schoonmaakster: "Te laat!"

Peter Gillis betrapt zoon Mark met schoonmaakster: “Te laat!”

Peter Gillis is een fenomeen dat steeds maar weer zorgt voor nieuwe krantenkoppen. Laatst nog kwam de affaire van zijn Nicolleke nog uitgebreid in het nieuws. Dit keer is het een gesprek tussen Peter en zijn zoon Mark dat nogal merkwaardig te noemen is.

Verschillende Affaires

In het programma zijn affaires regelmatig het onderwerp van gesprek. In de uitgebrachte biografie zijn deze affaires ook veelvuldig terug te vinden. In zijn boek schrijft Peter Gillis dat hij verschillende ‘bijvrouwen’ had. Hierin geeft hij trots aan dat hij wel eens per ongeluk een mailtje heeft verstuurd naar één van de partners van deze vrouwen. Best lullig natuurlijk maar deze partner bleek ook nog eens de parkbeheerder van Park Elfenmeer te zijn.

Ook kun je lezen over affaire met een Belgische vrouw. De vrouw was gewoon getrouwd en haar echtgenoot ontdekte allerlei stiekeme foto’s op haar telefoon. Deze foto’s had Peter Gillis gestuurd en de echtgenoot kwam daarop verhaal bij hem halen. Mooi verhaal.

De schoonmaakster

In het boek kun je ook lezen over een jongere schoonmaakster. Het vervelende voor Peter was alleen dat zijn zoon Mark hem voor was. Toen hij een keer binnen kwam lopen betrapte Peter zijn zoon met de schoonmaakster. Hierop zou Mark “Te laat!” geroepen hebben. Ook weer zo’n mooi verhaal. Het boek van Peter Gilles is hier te kopen en staat vol met prachtige anekdotes over zijn leven. Haat hem of hou van hem maar het boek zal in ieder geval boeiend genoeg zijn.

Bron: Showblad

Meer van dit: