HomeWTF?!NPO Komt met nieuw programma: "Niet daten maar gelijk wippen"

NPO Komt met nieuw programma: “Niet daten maar gelijk wippen”

Dagelijks struinen we het internet af naar de leukste artikels en fragmenten maar nu kwamen we wel een heel vreemd concept tegen. Een castingbureau is voor een nieuw programma namelijk op zoek naar mensen die willen daten door gelijk met elkaar het bed in te duiken.

Tot de kern

Het castingbureau Stent Casting is op zoek naar vrijgezellen die een bijzondere date ervaring willen hebben. De vacature luidt: “Ben jij klaar met al die datingapps? Heb je Tinder, Bumble of Grindr helemaal uitgespeeld en wil je alleen nog maar in real life daten? Doe dan mee aan dit nieuwe datingprogramma”.

In het programma ontvang je dan een date in je eigen slaapkamer, of ga je juist bij iemand anders thuis langs zodat je gelijk met elkaar tot de kern kunt komen. Ze zoeken mensen in de leeftijd 18 tot 40 jaar en het maakt dan niet uit wat voor slaapkamer het is. Zo kun je ook gewoon meedoen met een kleine studio, studentenkamer en zelfs in de slaapkamer bij je ouders thuis.

Bizar concept

Het concept is ietwat bizar te noemen maar eigenlijk was het te verwachten. Zeker omdat we steeds meer natuurfragmenten zien in de bestaande datingprogramma’s. Wat dacht je bijvoorbeeld van deze gigantische lijst aan fragmenten van Lang Leve de Liefde? Daar zijn genoeg voorbeelden te vinden van wippende deelnemers.

Het programma komt (helaas) niet op televisie maar zal een webserie worden. In samenwerking met Omroep Powned komen de afleveringen ook op Youtube. Genoeg mogelijkheden om beroemd te worden door te wippen dus. Er is zelfs een kleine vergoeding beschikbaar voor de mensen die meedoen. Er liggen 4 tientjes klaar voor degene die zich uit elkaar laten trekken. Je kunt je hier opgeven als je daar interesse in zou hebben.

Meer van dit: