HomeShowgekkiesMonica Geuze lijkt weer van de markt te zijn gehaald door deze...

Monica Geuze lijkt weer van de markt te zijn gehaald door deze BN’er

Monica Geuze is op dit moment één van de meest begeerlijke vrouwen van het land. De populaire dame maakte een aantal maanden geleden een einde aan zowel haar relatie als haar YouTube carrière. Toch lijkt het er nu op dat ze weer bezet is.

Monica Geuze

Juicekanalen weten het zeker. Monica Geuze is momenteel aan het daten met Rijk Hofman. Rijk is het broertje van programma maker Tim Hofman en besteedt zijn dagen zelf ook klusjes in de mediawereld. De twee komen uit Amsterdam dus ze zullen elkaar daar vast en zeker wel eens tegen gekomen zijn.

Ook Monica laat in haar podcast Geuze & Gorgels weten dat ze weer aan het daten is. Er waren al meerdere geruchten dat ze date met Rijk Hofman maar dat lijkt nu bevestigt. Youtuber Stefan de Vries, een gezamenlijke vriend, plaatste namelijk een video online waarin Monica en Rijk samen te zien zijn. Ze zijn erg close in de video.

De beelden

In de beelden is duidelijk te zien dat Monica Geuze en Rijk Hofman het erg naar hun zin hebben met elkaar. Het is voor de jagende mannen in Nederland maar te hopen dat het gewoon bij een keertje wippen blijft. Monica is pas net weer op de markt en ik kan me voorstellen dat veel mannen alleen nog maar aan de warming-up zijn begonnen. In de beelden hieronder is het allemaal te zien.

Afbeelding: Reality FBI
Afbeelding: Lifeofyvonne

Meer van dit