HomeActueelDit zijn de 5 nieuwe items die McDonald's op het menu heeft...

Dit zijn de 5 nieuwe items die McDonald’s op het menu heeft staan

Als je het over fastfoodketens hebt dan is McDonald’s eigenlijk wel de meest populaire. Jaar in jaar uit maken zij hun klanten blij met hun klassieke burgers. Toch kunnen ze het niet laten om soms het menu een beetje om te gooien. Ze hebben op dit moment weer 5 nieuwe items op het menu gezet.

Burgers

Het gebeurt wel eens dat klassieke burgers in een nieuw jasje gestopt worden. Zo zagen we de vega varianten al opkomen en ook de spicy varianten doen het de laatste tijd erg goed. Toch heeft de McDonald’s nu besloten om het nog eens wat verder om te gooien. Zij komen namelijk met een Griekse twist aan hun populairste items.

Vanaf nu kan je genieten van de Homestyle Crispy Chicken Greek en de McWrap Greek met heerlijke ingrediënten zoals krokante kip, fetakaas, Griekse salsa en yoghurtsaus. Een heerlijk frisse twist op de populaire kip gerechten. Ook hebben ze de Cheeseburger bacon toegevoegd. Dat is, je raadt het al, een cheeseburger met bacon erop.

McFlurry

Als je denkt dat het alles was, heb ik nog meer goed nieuws voor je. De McDonald’s komt namelijk (eindelijk) met de McFlurry Maltesers op de proppen zetten. Het is de bedoeling dat dit ijsje voor vast op het menu verschijnt. Een heerlijke smakencombi waar we allemaal al jaren op wachten!

Ben je niet van de ijsjes? Dan hebben ze ook een nieuwe smaak milkshake toegevoegd. Vanaf nu kun je de smaak Tropisch bestellen. Hoe dat moet proeven? Geen idee maar het klinkt lekker. De echte zoetekauw kan ook weer genieten van de Pop Dots in de McDonald’s. Was dat dan alles? Nee, de heerlijke kaas souffleuses gaan ook hun comeback maken op het menu!

Afbeelding: McDonald’s

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Eke Bosman (@snackspert)

Meer van dit: