HomeTelevisieKijkers gaan helemaal stuk om de wenkbrauwen van First Dates deelneemster Sterre

Kijkers gaan helemaal stuk om de wenkbrauwen van First Dates deelneemster Sterre

Kijkers gaan helemaal stuk om de wenkbrauwen van First Dates deelnemer Sterre. Tegenwoordig is het namelijk helemaal hip om een zo fake mogelijk uiterlijk te hebben. Het begint allemaal met de wimpers, maar daarna gaat het verder op permanente make-up en fillers.

Uiteindelijk heb je ook nog de overdreven wenkbrauwen. Ze worden zorgvuldig omhoog geborsteld en geverfd, zodat het lijkt alsof er heerlijk volle ‘bert wenkbrauw’ aanwezig is..

First dates Sterre

Sterre is een meid die meedoet aan het programma First Dates. Ze doet mee aan het programma om haar ware liefde te vinden. Buiten het programma om wil het namelijk nog niet zo vlotten, waardoor ze het lot een handje wil helpen. Tijdens het programma zitten keer op keer weer een flink aantal kijkers voor de buis. Het is namelijk best leuk om te kijken hoe awkward sommige dates kunnen zijn.

Je kan als kijker zomaar een date zien van een kerel die niks lust of een vrouw die direct het bed met je in wil duiken, en daarom zitten er veel mensen dagelijks aan de buis gekluisterd.

De wenkies van Sterre

Sterre is een mooie meid om te zien, maar helaas heeft ze net teveel aan haarzelf gedaan. Haar wimpers zijn namelijk lang genoeg om de vloer te vegen en haar wenkbrauwen zijn zo immens, dat er een moestuintje van gemaakt kan worden.

De kijkers weten daarom ook niet wat ze zien als ze de wenkbrauwen van Sterre zien. Op X gaat het helemaal los over haar wenkies. Zelf kan Sterre wel lachen om de reacties.

Meer van dit: