HomeWTF?!Kansenparels slaan en schoppen man met beperking in de tram

Kansenparels slaan en schoppen man met beperking in de tram

Kansenparels slaan en schoppen een man met beperking in de tram in Den Haag. Geert Wilders deelde de beelden op zijn twitterprofiel en schreef erbij: “Beesten slaan man met beperking. Oppakken, vastzetten en de sleutel weggooien”. De reacties van mensen die het filmpje zien, zijn geschokt.

Jongeren slaan en schoppen man in de tram

Het komt helaas wel vaker voor dat er dergelijke filmpjes in de rondte gaan, waarbij een grote groep jongeren met zijn allen iemand afranselen. In dit geval ging het om een man met een beperking in de tram in Den Haag. Iedere vorm van context ontbreekt maar het is wel duidelijk dat de groep veel te ver gaat.

Wat nog vrij onschuldig begint, loopt al gauw helemaal uit de hand. De man probeert nog een beetje van zich af te slaan maar kan het niet opboksen tegen de grote groep. Het zijn vooral de meiden die hem hard aanpakken maar vlak voor het filmpje stopt, is er ook een jongen die nog even zijn ‘stoere’ kant wil laten zien. Al met al een schokkend filmpje, waarin te zien valt hoeveel werk er nog aan de winkel is in Nederland.

Meer van dit: