HomeShowgekkiesJohan Derksen haalt keihard uit naar Peter Gillis en Nicolleke

Johan Derksen haalt keihard uit naar Peter Gillis en Nicolleke

Het nieuws van de dag was gister toch wel dat Peter en Nicol uit elkaar gaan. Wat er eigenlijk al aan zat te komen na al die filmpjes van een vreemdgaande Nicol, is nu dus feitelijk geworden. Wie anders dan Johan Derksen heeft daar een mening over.

Massa is Kassa

Peter en Nicol vergaarde landelijke bekendheid door het programma Massa is Kassa. De steenrijke Peter Gillis en zijn Nicolleke hebben er al 9 seizoenen op zitten. In seizoen 10 van Massa is Kassa zal Nicol echter niet meer te zien zijn. Peter gaat de kar vanaf nu in zijn eentje trekken.

Omdat Massa is Kassa flink zal veranderen, zullen er meer kijkers naar Vandaag Inside komen, denkt presentator Wilfred Genee. Als Wilfred aan Johan vraagt hoe hij daar naar kijkt dan heeft hij een kant en klaar antwoord op. Hij begrijpt namelijk precies waarom ze is gevlucht.

Beter af

Johan vind dat het ‘meisje’ beter af is zonder Peter. “Ze heeft als een koninginnetje geleefd maar er valt niet te leven met die man”. Daar voegt hij nog aan toe dat Peter een hork is, maar dat zijn zoon Mark een nóg grotere hork is.

Genee gooit nog wat olie op het vuur door een stukje persbericht voor te lezen van Peter: “We gaan onze eigen weg inslaan… beter dan dat hij haar in elkaar slaat.” Johan heeft wel nog een tip voor de programmamakers. Maak 2 programma’s waarbij je die vetpens én Nicolleke met haar k*ttenlikkertjes kunt volgen.

Meer van dit: