HomeWTF?!Hond van de buren kakt bij mevrouw in de tuin maar die...

Hond van de buren kakt bij mevrouw in de tuin maar die pikt dat niet

Er is niks vervelender dan hondenstront op een plek waar dat niet zou moeten liggen. Je kunt in Nederland geen grasveldje zonder na te denken over steken maar blijkbaar is het ook een groot probleem in het Verenigd Koninkrijk. Deze vrouw weet wel raad met wildpoepende honden.

Opruimen

Op het niet opruimen van de hondenpoep staat in Nederland een boete van 140 euro. Sinds 2016 is het zelfs verplicht om een opruimzakje voor hondenpoep bij je te hebben. Als je die niet bij je hebt, krijg je een boete van 90 euro. In de praktijk wordt deze regel echter niet echt gehandhaafd.

Mensen hebben er letterlijk schijt aan als hun hond ergens kakt waar dat niet de bedoeling is. Ergens in de berm is tot daar aan toe maar op speelveldjes, op de stoep of bij mensen in hun tuin gaat natuurlijk te ver. Dan hoor je de poep gewoon op te ruimen. Z├ęker wanneer dat gebeurt in de tuin van deze mevrouw.

Confronteren

De mevrouw vind voor de zoveelste keer poep van de hond van de buren in haar tuin en is er wel klaar mee. Ze besluit om het zelf maar op te ruimen. In plaats van het weg te gooien, bedenkt ze er een veel beter plan mee. Ze gaat de confrontatie aan met haar buren.

Wanneer de buurman terug komt lopen, geeft ze hem het zakkie stront. Hij staat op zijn beurt raar te kijken maar neemt het wel gewoon aan. Zonder wat te zeggen loopt hij door. Die zal het voortaan wel gewoon opruimen als het bij mensen voor de deur gebeurt. De video van de ring deurbel gaat momenteel viraal.

Via: Dailymail

Meer van dit: