HomeWTF?!Gozer schiet 17-jarig neefje neer omdat die zijn chips op at

Gozer schiet 17-jarig neefje neer omdat die zijn chips op at

Een gozer van 19 jaar schoot zijn 17 jarige neefje neer omdat die zijn chips had opgegeten. We begrijpen dat het vervelend is als iemand met zijn tengels aan je eten zit maar om iemand dan neer te knallen gaat wel erg ver.

Waarschuwing

Het voorval speelde zich af in de Amerikaanse staat South Carolina. Nadat de 19 jarige Ryan Dean Langdale had gezegd: “Raak mijn chips niet aan of ik schiet je neer”, heeft hij dat vervolgens ook gedaan. Het is ook een ietwat heftige bedreiging voor wat chippies dus waarschijnlijk heeft het neefje het om die reden niet heel serieus genomen.

Toen de politie na het voorval arriveerde probeerde de 19 jarige Ryan nog de schuld aan zijn eigen neefje te geven. Hij zei dat hij zichzelf neer had geschoten maar de politie concludeerde al gauw dat dit niet mogelijk was vanwege de hoek waarin het gebeurd was.

Neefje heeft het overleefd

Gelukkig voor het 17 jarige slachtoffer heeft hij het weten te overleven. Ryan zit echter vast in de cel voor de verdenking van poging tot moord. Als hij uit zijn celletje zou willen dan moet hij 55.000 euro borg betalen. Dat zal hem waarschijnlijk niet gaan lukken. Als je zo’n loser bent dat je iemand neer schiet om een zakkie chips dan verdien je het ook om je straf uit te zitten op de plek waar dat het vervelendst is.

Via onze collega’s van SGXL

Meer van dit: