HomeGekkiesDeze gozer krijgt veel kritiek na heftige uitspraken over kinderen bij first...

Deze gozer krijgt veel kritiek na heftige uitspraken over kinderen bij first dates

Lang Leve de Liefde is niet het enige blind date programma dat we op televisie zien. We kennen ook al jaren First Dates, een programma waar twee mensen gematched worden om een hapje te eten. Óók dat programma levert opmerkelijke fragmenten.

Kinderen

Deze kerel is op zoek naar liefde en besluit om zijn geluk te beproeven bij het populaire datingprogramma “First Dates”. Maar wat blijkt? Hij wil niet daten met een vrouw die al kinderen heeft. Waarom? Daar geeft hij 3 (voor hem) duidelijke redenen voor.

Eerst wil hij graag dat zijn toekomstige vrouw haar eerste zwangerschap met hem deelt. Hij vind het belangrijk dat hij bij die ervaring is. Zijn tweede reden is dat hij de “eerste plek” wilt innemen, een vrouw met kinderen zal het kind altijd op 1 zetten maar hij wilt die plek niet delen met de kinderen van zijn date. Ten slotte vindt hij het ook eng als er een vader in beeld is.

First dates

Hij denkt dat hij kan vissen uit een vijver vol met vrouwen zonder kinderen. Ons inziens is dat dat niet lijkt te werken gezien zijn besluit om bij “First Dates” te verschijnen. Op Instagram wordt hij vol gas onder vuur genomen door de kritiek van de mensen. Eén reactie luidt: “Wil je op de eerste plek staan? Ga dan terug naar je moeder”.

Het lijkt erop dat deze jongen nog veel te leren heeft over liefde en verantwoordelijkheid, en misschien zou hij beter kunnen kijken naar het programma Lang leve de Liefde voor een beetje hulp.

Via Leefspiritueel

Meer van dit