HomeHumorGozer krijgt verkeerde nummer van scharrel en stuurt zijn bizarre berichtjes naar...

Gozer krijgt verkeerde nummer van scharrel en stuurt zijn bizarre berichtjes naar wildvreemde

Stappen draait om gezelligheid maar er zijn mensen die een dubbele agenda hebben. Zij zoeken naar affectie. Ze zijn op jacht om wat te fixen en niets zal ze in de weg staan. Als je dan eindelijk beet hebt, is het altijd wel handig om iemands nummer te vragen want voor je het weet is het uit het oog uit het hart.

Verkeerde nummer

Het komt regelmatig voor dat iemand in eerste instantie wat leuker leek dan dat die was. Dat gold voor deze jongen ook. Hij kreeg een leuke klik met een meisje, maar uiteindelijk besloot ze hem toch te dumpen.

Ze gaf hem het verkeerde nummer, zonder dat hij het wist. Hij besloot bij thuiskomst nog wat berichtjes te sturen zodat ze hem niet zou vergeten, maar ’s ochtends vroeg bleek dat een wildvreemde al die berichtjes had gehad. Lesje voor de mannen (of vrouwen) die een nummer krijgen, laat ze je even bellen, of bel zelf. Dan weet je meteen of je goed zit ;-).

De berichtjes

Deze gozer wist precies wat die wilde, en besloot om dat vervolgens zo’n twee uur lang duidelijk te maken aan zijn veroverde dame. Sta je toch ook raar te kijken als je dit soort berichtjes ’s ochtends op je telefoon ziet staan hahaha.

Via Kakhiel!

Heb jij nou ook zoiets meegemaakt? Of heb jij een leuk marktplaats gesprek of tinderprofiel gevonden? Vergeet ze dan niet in te sturen naar [email protected]!

Meer van dit: