HomeWTF?!Gozer betrapt zijn beste vriend die aan het wippen is met zijn...

Gozer betrapt zijn beste vriend die aan het wippen is met zijn zus en filmt hun reactie

Beste vrienden zijn voor veel mensen belangrijker dan familie. Vrienden kun je namelijk kiezen, en familie niet. Deze gast heeft een beste vriend die zijn familie heeft gekozen. Zijn beste maat sprak namelijk stiekem met zijn zus af. Toen hij ze betrapte was hij woest, en besloot het als wraak op internet te zetten.

Achter zijn rug

De maker van de beelden, wist niet dat zijn beste maat een oogje had op zijn zus. Toch kreeg hij argwaan, toen hij zag dat zijn zus berichtjes van hem kreeg. Toen hij op een dag thuis kwam en zijn auto voor de deur zag staan, besloot hij ze te confronteren.

Hij betrapt ze in bed en gaat compleet door het lint. Hij kan maar niet begrijpen waarom zijn beste maatje zoiets zou doen met zijn zus. De twee tortelduifjes schrikken zich te pletter en blijven herhaaldelijk vragen of hij wil stoppen met filmen. Dat wil hij echter niet, en hij besluit zelfs nog om het fragment op het internet te gooien.

Eigen vrouw

Later in de video zien we nog hoe het kindje van zijn zus ook aanwezig is. Maar dat is niet het enige kind dat door deze actie wordt ‘geraakt’. Zijn beste vriend was namelijk samen met een vrouw in verwachting van een kindje. De gozer die de video maakt zegt nog: “Dit is te respectloos, man. Ik was altijd degene die er voor je was”.

Het fragment ging in no-time viral en veel mensen begrijpen precies waarom de maker van de video boos is. Toch zijn er ook andere die de hele situatie niet geloven. Zij denken dat het filmpje in scene is gezet. Het is hoe dan ook een opmerkelijk filmpje. De beelden kun je hieronder zien.

Meer van dit: