HomeActueelGeschrokken reacties op beelden van een hardhandige arrestatie in Den Haag

Geschrokken reacties op beelden van een hardhandige arrestatie in Den Haag

Als er tegenwoordig wat gebeurt, worden meteen alle telefoontjes tevoorschijn getoverd om filmpjes te maken. Helaas voor de politie laat het vrijwel nooit zien wat er vooraf gaat aan een arrestatie. Ook nu weer duikt er een filmpje op waarbij we een aantal politie agenten iemand op niet heel vriendelijke wijze zien arresteren

Filmen

Met steeds beter wordende camera’s op telefoons, is het niet gek dat er vaker beelden opduiken van arrestaties. Ook op het onderstaande filmpje zie je weer weet ik veel hoeveel omstanders met hun telefoontje in de hand staan. De beelden gingen viraal en dat leidde tot geschrokken reacties.

Één van de reacties luidt: “Met 5 wespen tegelijkertijd een andere kant op willen trekken nee joh lekker menselijk gehandeld.. ra ra hoe komt het dat er weinig respect is voor deze machtsgeile honden”. Uiteraard weet degene die de reactie achterlaat ook niet wat er allemaal aan vooraf ging en dat is nou juist net het grote probleem. De politie komt eigenlijk altijd slecht weg met filmpjes van arrestaties, omdat de reden ervan niet op beeld staat.

Respect

Het respect voor de politie ontbreekt volledig. Ook tijdens de Marokkaanse feesten zien we dat er totaal geen respect is voor het gezag van de politie. Helaas is het een trend die niet zomaar zal stoppen. Wel is duidelijk te zien op de beelden dat de arrestant niet mee wil werken en daarom een behandeling krijgt die hij verdient.

Natuurlijk zijn er aan beide kanten rotte appels maar als de politie iets zegt dan hoor je te luisteren. En wie niet wil luisteren? Die moet maar voelen. Benieuwd naar de beelden, check dan de video van Dailybuzz hieronder

Bron: VKMAG

Meer van dit