HomeGekkiesFirst Dates kijkers gaan stuk om deelnemer die het ondenkbare vertelt

First Dates kijkers gaan stuk om deelnemer die het ondenkbare vertelt

Bijna 700.000 kijkers van First Dates zagen hoe een gozer van 24 zo’n beetje zijn grootste geheim verklapt. Kijkers gingen stuk om hoe hij het bracht en het fragment ging al gauw viraal op met name TikTok. Geen idee waar ze al die deelnemers vandaan halen maar het lijstje met opmerkelijke fragmenten wordt mooier en mooier

First dates

In het programma First Dates moet je maar hopen dat je een match krijgt met iemand waar je interesse in zou kunnen hebben. Over het algemeen zien we best vaak typetjes die op het oog goed bij elkaar passen. Ook voor deze gozer van 24 hopen we met zijn allen op een leuke date.

Als hij zichzelf voorstelt in de intro zien we hem eerst een beetje gitaar spelen. Als ze dan met hem in gesprek gaan geeft hij aan zeker geen groentje meer te zijn op het gebied van vrouwen. De reden daarvan had ‘ie eigenlijk voor zichzelf moeten houden maar die flapt hij er gewoon uit.

Twintigste verjaardag

De gozer kreeg namelijk een heel bijzondere cadeau  voor zijn twintigste verjaardag. Het cadeau was zo bijzonder dat het in de vorm van een ervaring geschonken werd. Zo zegt hij dat hij voor zijn twintigste verjaardag met z’n allen naar een plek zijn geweest waar hij zijn ervaring heeft op kunnen doen.

Hij verwoordt het misschien iets wat knulliger, maar erg handig om het op Nationale televisie te vertellen, is het niet. Hoe het verder afliep is niet helemaal bij de redactie bekend maar ze zullen vast een leuke match voor de jongen gevonden hebben. Op ieder potje past immers een dekseltje. Benieuwd hoe de gozer het zelf verwoordt? Check dan de video hieronder.

@mau_neighbour

Lekker man, moet kunnen! #firstdates #lldl #langlevedeliefde #fy #fyp

♬ origineel geluid – Mau

Meer van dit: