HomeGekkiesFirst Dates deelnemer luistert graag naar K3 want die zingen over seks

First Dates deelnemer luistert graag naar K3 want die zingen over seks

Het is toch intens genieten dat we programma’s hebben waarin we de meest uiteenlopende figuren met elkaar zien daten. Zowel First Dates als Lang Leve de Liefde worden goed bekeken en wij snappen wel waarom. De programma makers krijgen het keer op keer voor elkaar om stellen te matchen die allerminst opmerkelijk zijn.

Muzieksmaak

Als je dol bent op muziek dan kan ik me voorstellen dat je graag een partner zou willen die muziek ook kan waarderen. Niet gek dus dat je het onderwerp even opgooit om te polsen wat de ander er van vind.

Wanneer het onderwerp ter spraken komt, gaat één van de dames helemaal los. Ze houdt vooral van pop maar kan ook genieten van klassieke muziek, hardrock en kindermuziek. Als voorbeeld geeft ze K3 en als ze dan merkt dat haar date dat ook wel leuk vind, komt ze helemaal los! “K3 is écht top! Die nummers zijn zo leuk en dan vooral de alleroudste. Er zit zoveel dubbelzinnigheid in die nummers. Het gaat eigenlijk gewoon over seks“.

Dubbelzinnig

Na afloop vragen de programmamakers haar vermoedelijk nog even waar ze op doelt. Dan blijkt dat ze het hele dubbelzinnige repetoir uit haar hoofd kent. Ze somt het even op: We doen het heel zachtjes, geen kreuntjes en geen lachjes. We doen het heel zachtjes. Laat je raam maar open, ik kom eraan geslopen”. Ook noemt ze: “Ik krijg het koud als je zachtjes in mijn oor bijt”

In het fragment hieronder kun je zien hoe ze opbloeit wanneer het over K3 gaat. In de reacties vinden mensen het een beetje ver gezocht maar er zijn ook mensen die zelf voorbeelden gevonden hebben. Iemand comment: “Oma’s aan de top is zeker een goed voorbeeld van seks in de K3 liedjes”. Haha

Meer van dit: