HomeHumorFirst Dates deelnemer krijgt te horen waar dame op afknapt

First Dates deelnemer krijgt te horen waar dame op afknapt

Voor de casting van het programma First Dates wordt er eerst een screening gemaakt. Ze kijken een beetje hoe je bent en wat je voorkeuren zijn en zoeken daar vervolgens een andere deelnemer bij. Dat is deze keer niet helemaal goed gelukt.

De wetenschap

Er zijn veel factoren die van invloed zijn op de compatibiliteit tussen twee mensen, waaronder persoonlijkheid, waarden, interesses, doelen en levensstijl. De wetenschap achter de matchmaking zorgt er voor dat mensen die ze matchen, goed bij elkaar passen.

Hoewel wetenschap kan helpen bij het begrijpen van de biologische en psychologische aspecten van liefde en relaties, is het uiteindelijk aan individuen zelf om te beslissen of ze bij elkaar passen. In dit geval is er toch iets helemaal misgegaan lijkt het.

Gezellig

De date verloopt gezellig totdat de gozer vraagt of de dame ergens op afknapt. Die heeft een heel specifiek antwoord klaar en laat dat nou net iets zijn wat de gozer heeft. Ze knapt namelijk heel erg af op parelkettingen. Zo erg zelfs dat ze dat specifiek gezegd heeft bij de screening.

De programmamakers zullen er schijt aan hebben gehad want ze zetten deze gast gewoon voor haar neer. Misschien omdat ze om iemand had gevraagd die lekker zichzelf is? Want dat is die gozer zeker. Kijkers zijn er ook wel over uit: “Degene met de parelketting is 100% zichzelf. Die hangt um droog in de anjer, bij beide seksen.” Geen idee wat dat laatste er mee te maken heeft maar geinig is de comment wel.

Meer van dit: