HomeWTF?!First Dates deelnemer heeft haar eigen voorgevel op haar been getatoeëerd

First Dates deelnemer heeft haar eigen voorgevel op haar been getatoeëerd

Liefde is belangrijk in het leven van mensen. Waar je vroeger het café in moest om iemand aan de haak te slaan, kun je nu gewoon naar links of rechts swipen. Als dat niet lukt is er nog een laatste strohalm en dat is een blind date op basis van de wetenschap.

First Dates

First Dates is een populair televisieprogramma waarin singles op een blind date gaan in een restaurant. Het concept is gebaseerd op het idee dat twee mensen elkaar voor het eerst ontmoeten tijdens een diner. De camera’s en microfoons leggen vast wat er gebeurt.

Het programma heeft een hoog feelgood-gehalte en heeft een grote schare fans vanwege de opmerkelijke gesprekken en onverwachte wendingen die plaatsvinden tijdens de dates. Regelmatig schrijven we op deze site over hilarische first dates. Tijdens deze aflevering kwamen we iemand tegen die nogal een bijzondere tattoo heeft.

Voorgevel

Wanneer het gesprek op tattoos komt, geeft de dame aan dat ze net een nieuwe heeft. Als die gozer dan vraagt wat precies, zit ze eigenlijk een beetje met haar bek vol tanden. Ze stamelt een beetje over een foto van haar voorgevel, die ze samen met vriendinnen op vakantie heeft gemaakt.

Ze zou haar eigen boezem op haar been hebben gezet. De gozer is natuurlijk wel nieuwsgierig maar heeft hem uiteindelijk niet gezien. De dame liet hem wél aan de camera’s zien en dus kon heel Nederland meegenieten. Kijkers reageren en zeggen: “Gelukkig vind je het zelf wel mooi”. Benieuwd naar de tattoo? Check hem dan in de video hier onder!