HomeHumorFirst Dates deelnemer vindt het verschrikkelijk waar zijn date vandaan komt

First Dates deelnemer vindt het verschrikkelijk waar zijn date vandaan komt

Nu First Dates weer op televisie komt, kunnen we weer dagelijks van de deelnemers genieten. Programma’s waarin twee wildvreemden aan elkaar gematched worden zijn sowieso erg populair de laatste tijd. Het levert in ieder geval talloze grappige fragmenten op.

Drankje aan de bar

Een date in het programma start altijd aan de bar. Jan zit er al wanneer zijn date aan komt lopen. Hij zit een Bacardi Cola te zuipen om het zelfvertrouwen wat op te krikken en wanneer zijn date mag kiezen, voelt hij zich al goed genoeg om een grapje te maken. “Bakje thee?” vraagt Jan, maar zijn date snoert hem gauw de mond door te zeggen dat ze thee voor dozen vind.

Dat zet gelijk de toon voor het verdere verloop van de date. Zo op het eerste oog lijken ze erg goed bij elkaar te passen. De dame kiest uiteindelijk voor een heerlijke gemixte Martini. Zo te zien kan Jan dat wel in haar waarderen en hij geeft ook al gauw aan dat hij haar wel een leuk wijf vind.

Klein probleem

Er is echter wel een klein probleempje voor Jan. De man uit Gorinchem heeft er namelijk een beetje moeite mee dat zijn date uit Urk komt. Zichtbaar balend zegt jan: “Urk, off all places…”. Het is niet duidelijk waarom hij zo’n hekel heeft aan Urk maar laten we het maar op de afstand naar Gorinchem gooien ;-).

Kijkers moeten hard lachen om Jan maar en zijn ook best een hoop Urkers op hun teentjes getrapt. De topcomment is dan ook “Op urk hebben we wel een tandarts gelukkig”. Die comment krijgt bijval van meer dan 300 mensen. Uiteindelijk zien we in de reacties ook dat het niets is geworden tussen de twee. De dame reageert namelijk: “Janneman ging terug naar Gorinchem en ik terug naar m’n kustplek. Desalniettemin was het onwijs kicken met deze gozer en heb ik in me panty gepiest van het lachen!”

Meer van dit: