HomeGeen categorieDeze tjikkies gaven al €150.000,- uit aan plastisch chirurg en willen nog...

Deze tjikkies gaven al €150.000,- uit aan plastisch chirurg en willen nog lang niet stoppen

Het kan wel eens voorkomen dat je iets aan jezelf zou willen veranderen. Vroeger had je gewoon pech maar tegenwoordig is eigenlijk alles wel mogelijk. Zo wilde deze Britse dames ook wel het een en ander laten veranderen, maar sloegen ze daar lichtelijk in door. Ze gaven samen al 150.000 euro uit aan alle ingrepen.

Stelletje

Jessy Bunny en Vienna zijn een stelletje met dezelfde passie. Jessy is degene die het meeste uitgeeft aan haar lichaam en Vienna is vooral met de ombouw bezig geweest. Hoe haar verhaal precies in elkaar steekt is niet helemaal duidelijk. Wat wel duidelijk is, is dat zij in ieder geval in het bezit van de courgette is.

Jessy heeft in totaal 4x haar borsten laten doen, 2x haar bips, haar neus en haar lippen. Ook zit ze vol met botox en fillers en heeft ze van alles laten wegzuigen. Ze krijgen samen best wat negatieve reacties maar daar hebben ze schijt aan. Sterker nog, ze gaan gewoon lekker door met ingrepen doen. Ze proberen elkaar daarin te overtreffen dus ze zullen vast nog even bezig blijven…

Meer van dit: