HomeWTF?!Dame verdient geld aan het harde gesnurk van haar vriend

Dame verdient geld aan het harde gesnurk van haar vriend

Het gesnurk van je bedpartner kan kneiter vervelend zijn, maar het kan je blijkbaar ook heel veel geld opleveren. De 26-jarige Ana Malfair kwam daar achter toen ze met haar vriend ging samenwonen. Ze plaatste opnames van zijn gesnurk online en bleek daar een lekker zakcentje mee te kunnen verdienen.

Samenwonen

Ana wist wel dat haar vriend Luis flink kon snurken maar kwam er pas achter dat het echt problematisch was, toen ze samen gingen wonen. Iedere nacht moest Ana het gezaag van haar vriend aanhoren. Ze lag er vaak van wakker maar haar vriend nam dat niet serieus en zei dat het allemaal wel meeviel.

Om haar gelijk te bewijzen, besloot ze de nachtelijke zaagsessies op te nemen. Luis kon nu zelf horen hoe veel bomen hij ’s nachts ligt te kappen. Toen hij het hoorde moest hij hard lachen dus ik bleef het gesnurk voor hem opnemen om samen te kunnen lachen. Op een gegeven moment had ze zo ontzettend veel opgenomen materiaal, dat ze besloot daar wat mee te doen.

Spotify

Als je ’s nachts veel wakker ligt, heb je meer dan genoeg tijd om overal over na te denken. Zo dacht Ana ook na over wat ze met al dat geinig audiomateriaal moest doen. Ze besloot het vervolgens allemaal op Spotify te zetten en dat bleek al heel gauw een geweldige move. Ze liet wat muzikale vrienden het gesnurk tot een deuntje maken en dat bleek een schot in de roos.

Ze zette alle ‘nummers’ op Spotify onder de naam Snoring Machine en op dit moment heeft ze daar bijna 20.000 maandelijkse luisteraars. Omdat het zoveel beluisterd wordt, kun je er via Spotify ook een leuk zakcentje aan verdienen. Zo liet ze in een TikTok video zien dat ze aan plusminus 1.000 luisteraars zo’n 30 euro per maand verdiende. Als je dat keer 20 (=€600,-) doet, en dan keer 12 (=€7.200,-) dan kun je daar toch jaarlijks leuk van op vakantie!

@koana

Todos pueden ser artistas 🥺

♬ original sound – Ana

Meer van dit: