HomeWTF?!Conor weet het niet meer: "We hebben al 4 jaar verkering maar...

Conor weet het niet meer: “We hebben al 4 jaar verkering maar ik mag er nooit op”

Als je verliefd bent, dan wil je zo veel mogelijk bij elkaar in de buurt zijn. Niet alleen om leuke gesprekjes te voeren, maar ook voor hele andere activiteiten. Wat als deze activiteiten van één kant komen en de ander er helemaal niets van wil weten? Dit overkomt Sam en Conor.

Geen zin om te wippen

Toen Sam en Conor begonnen met daten, toen was ze al direct openhartig over haar ‘intieme’ gesteldheid.

Tijdens een interview vertelt Sam: “Ik heb geen enkele seksuele aantrekkingskracht. Ik heb wel nog steeds een romantische aantrekkingskracht, maar wippen is voor ons van tafel. Het is niet iets dat echt in onze relatie zit.” Conor wist in het begin ook zeker niet hoe hij om moest gaan met de situatie: “Ik was in eerste instantie zeker in de war, het was absoluut een reis om mezelf te onderwijzen.” 

Hij vertelt verder: “Ik zou zeggen dat ons intieme seksleven absoluut niet is wat de samenleving als normaal beschouwt”

“Ben je een robot?”

Sinds Sam open is over haar aseksualiteit, krijgt ze veel kritiek over zichzelf heen. Ze krijgt vragen als: “Ben je een robot? En bij jou zijn moet wel een echte marteling zijn.”

Deze haat gaat Sam niet in de koude kleren zitten. Ondanks alle haat hebben beiden wel degelijk het geluk bij elkaar gevonden.

“Mensen die onze relatie beoordelen, moeten hun geest wat meer openstellen. Dingen kunnen anders zijn en de liefde groeit nog steeds.” 

Meer van dit: