HomeGekkiesCliff de wipper uit LLDL is had nog wel wat te vertellen...

Cliff de wipper uit LLDL is had nog wel wat te vertellen bij PowNed

Cliff Bakker van 28 uit Brabant ging deze week viraal toen hij het voor elkaar bokste om bij LLDL een liefdesdansje te doen met Maud. Hij noemde het zelf ekkes knuffelen en gaat nu door het leven als Cliff de wipper.

Omroep PowNed

Als iets spraakmakend is dan kun je er de klok op gelijk zetten dat PowNed er een item over maakt. Om die reden is het natuurlijk de aller leukste omroep van Nederland. Toen Cliff Bakker uit Brabant zijn liefdesdans deed, gingen ze meteen langs.

Cliff en de verslaggever spreken af ergens in een natuurgebied en evalueren samen effe de aflevering. Hierin zegt hij dat het makkelijk is om aan te melden voor het programma. “Internet, één twee hupakee lang leve de liefde aanmelden”. Verder legt hij effe uit hoe dat het allemaal gaat. Hierin legt hij ook effe uit hoe de omgeving reageert. Ook wel eens grappig om te horen. “Normaal als je een date hebt en het is gezellig dan kan er ook gewoon gene*kt worden”

Respectvol op z’n Brabants

Cliff geeft nog respectvol aan dat hij Maud gewoon een leuke gezellige meid vindt maar het helaas niet verder is gekomen na het programma. Hij vertelt dat zijn telefoon roodgloeiend staat en heeft ook nog een tip voor de productie die mee heeft zitten kijken.

Hij geeft nog effe aan op zoek te zijn naar een leuke spontane nuchtere meid die niet te dik is. Maud voldeed hier voor hem helaas niet helemaal aan. Mooie gozer joh, ultra Brabants, lekker zichzelf en het hart op de tong.

Meer van dit: