HomeHumorLLDL: Gozer heeft een heel goed argument om te bewijzen dat hij...

LLDL: Gozer heeft een heel goed argument om te bewijzen dat hij goed in bed is

Het was weer raak in het programma Lang Leve de Liefde. Dit keer ging het om een gozer die naar eigen zeggen erg goed in bed is. Om dat te bewijzen komt hij met een argument waar de waarheid direct van betwijfeld wordt door de dame.

Vreemdgaan

De gozer geeft aan dat zijn exen allemaal vreemd gaan en daar heeft de dame meteen een scherpe opmerking over. Ze vraagt zich namelijk af hoe dat komt en de vraag of hij misschien slecht in bed is, is vrij gevat. De gozer lijkt echter te schrikken en schiet meteen in de verdediging. “Nee dat niet, dat zeker niet, nee nee nee”. Later wil hij toch nog wel even verduidelijken dat hij écht goed in bed is. Zó goed zelfs, dat hij is gevraagd voor een natuurfilm.

De vraagtekens zijn nog net niet boven de dame te zien maar ze vraagt lijkt in ieder geval dwars door zijn stoere argument te prikken. “Hoezo wordt je daar zomaar voor gevraagd? Daar wordt je toch niet zomaar voor gevraagd?” Zegt de dame. Maar zijn antwoord is simpel: “Omdat ik het dus wel goed kan”. Case closed

Rare conclusie

Online gaan de comments voornamelijk over de gozer maar er zijn ook mensen die het voor hem opnemen. Zij vragen zich vooral af waarom de dame vind dat het zijn schuld is dat zijn ex vriendinnen vreemd gaan. Daarnaast betreft het sowieso een dame die graag op televisie naar de liefde zoekt want ze was al eens te zien in ‘Take me out: Mama knows best’. Het fragment is hieronder te bekijken!

Meer van dit: