Wij zijn InternetGekkies!

Leuk dat je hier een kijkje neemt. Dat doe je waarschijnlijk omdat het je wel wat lijkt om met ons samen te werken. Mocht dat zo zijn dan staan wij daar natuurlijk voor open!

We kennen onze lezers en weten dus hoe zij content willen consumeren. Door de boodschap van een merk in ons eigen unieke jasje te steken, zal de boodschap beter ontvangen worden door onze lezers. Onze insteek is om er altijd voor te zorgen dat onze lezers elk type content dat wij plaatsen, ervaren als entertainment.

Klinkt als een leuk idee he? Maar wij snappen ook wel dat je graag keiharde cijfers bij dit idee wilt zien! Kijk gauw eens naar onze media kit, hierin vind je ons precieze bereik en de mogelijkheden.

Heb je nou interesse om met ons samen te werken? Dan vinden wij dat heel leuk! We zijn experts op het gebied van social media marketing en denken dan ook graag met je mee hoe we het beste resultaat kunnen behalen. We horen graag wat je in gedachten hebt via onze contactpagina of door middel van een mailtje naar [email protected]

We zijn gek op verassingen! Denk je dat je iets leuks voor ons hebt dat wij aan onze volgers en lezers moeten laten zien? Stuur ons dan even een berichtje voor het postadres. Het opsturen van een product geeft (voor de meeste pakketjes) de garantie dat we het in ieder geval op één van onze kanalen laten zien!

Wil je met jouw merk een samenwerking opzetten met InternetGekkies?

Heb je een belangrijke vraag of opmerking voor InternetGekkies?