HomeShowgekkiesEva Jinek verrast door 'privéfotos' van haar die rondslingeren: Eva reageert

Eva Jinek verrast door ‘privéfotos’ van haar die rondslingeren: Eva reageert

Eva Jinek is niet meer weg te denken van de televisie. Al vele jaren is ze de talkshow koningin van het Nederlandse publiek. Haar talkshow stijgt vaak over de miljoenen grens en het succes lijkt geen kanttekening te kennen. Zelfs nu ze van RTL weer terug is naar de NPO, is het succes helemaal niet gedaald. 

De talkshow van Eva Jinek

Tijdens de kick-off van haar talkshow op NPO maakte ze al direct een spraakmakende uitzending. Ze had namelijk tijdens de eerste dag direct haar ex Freek Vonk uitgenodigd.

Het was wel een beetje awkward, want het werd een diepte interview over zijn jeugd, terwijl zij daar natuurlijk allang alles vanaf weet. Ook in VI werd dit interview opgemerkt. Wilfred Genee reageerde erop met: “Ik snap het niet. Waarom ga je met een gast de diepte in, terwijl jij zelf alles al weet van zijn jeugd. Je hebt hem nota bene alle hoeken van de slaapkamer laten zien”.

Hij vervolgt: “Daarna ga je in een interview heel verbaasd en geïnteresseerd doen, terwijl het allemaal al oud nieuws is voor je. Ik werd echt ongemakkelijk van dit interview. Het ergste was nog dat ze ook helemaal met haar voorgevel voorover gebogen ging zitten aan tafel.”

Slank en cup G

Sinds de start van de talkshow heeft ze dus al flink wat tongen losgekregen. Ze had namelijk een gast uitgenodigd die alles kwam vertellen over AI. Om zijn verhaal kracht bij te zetten, had hij foto’s van Eva laten bewerken door AI. Op die foto’s lijkt Eva 

Die AI foto’s zijn best een groot probleem voor BN’ers. Er zwerven namelijk talloze naaktfoto’s van ze rond over het internet, die allemaal met AI zijn gemaakt. Eerder was Jade Anna daar al de dupe van.

Eva was trouwens wel onder de indruk van een foto waarbij ze helemaal slank is en een cup G heeft. “Zo zou ik wel willen zijn”, vertelt ze enthousiast. Bekijk de beelden hier vanaf 9 minuut 13:

Meer van dit: