HomeActueelZwembroek kan weer uit de kast: Het gaat bloedheet worden de komende...

Zwembroek kan weer uit de kast: Het gaat bloedheet worden de komende dagen

September is alweer bijna voorbij en dat betekent dat de herfst officieel gaat beginnen. Nu weten we allemaal inmiddels wel dat het weer in Nederland enorm onvoorspelbaar kan zijn.

Je kunt in de lente gewoon sneeuw verwachten en in de herfst een zonnige dag. Ook nu zijn de voorspellingen voor het herfstseizoen alweer erg onvoorspelbaar te noemen.

Heerlijk nazomerweer

De komende dagen mogen we weer genieten van een aantal heerlijke nazomerdagen. De zon is volop zichtbaar, wat ervoor zorgt dat we dagen kunnen verwachten tussen de 20 en 24 graden. Zelfs tijdens de vroege ochtenduurtjes kun je al temperaturen verwachten tussen de 12 en 16 graden.

“Doordat we een aanvoer krijgen van warme lucht, zal er in heel het land de temperatuur van 20 graden gepasseerd worden. In het binnenland kan het zelfs 23 tot 24 graden worden. Heerlijk nazomerweer dus.” meldt Weeronline via hun website. 

Warm weekend

Niet alleen tijdens de werkdagen wordt het heerlijk weer, maar ook in het weekend is er nog even tijd om te genieten.

Vrijdag kunnen we genieten van temperaturen tot 23 graden, waarna het in het weekend wel iets minder wordt. 

Ondanks dat het weekend minder warm wordt dan de komende dagen, kunnen we in het weekend alsnog genieten van het nazomerweer. Pak die zonnebril dus maar weer uit de la en pak een heerlijke koude rakker op het terras, voor je het weet sneeuwt het weer.

Meer van dit:

ext"];