HomeGekkiesJessie is klaar met mensen en wil zich verbinden met ganzenfamilie

Jessie is klaar met mensen en wil zich verbinden met ganzenfamilie

We staan hier op de redactie nergens meer van te kijken en dus ook niet als het gaat om dingen in de LGBTQ+ gemeenschap. Wanneer we dan een filmpje van iemand zien die graag bij een ganzenfamilie wil horen, vinden we dat we dat ook wel even met jullie kunnen delen.

Jessie is er klaar mee

Als het leven even helemaal tegenzit en het een beetje lastig wordt, dan is het natuurlijk ideaal om je even uit te schakelen.

Toch zijn er ook mensen die een flinke stap verder gaan. Jessie is een van de meiden die het wel heel letterlijk neemt om zichzelf even uit te schakelen. Jessie heeft na een aantal tegenslagen even geen zin meer om ‘mens’ te zijn. Ze heeft daarom besloten dat ze zichzelf bij een ganzen- of reigerfamilie aan wil sluiten. In een video op haar socials vertelt ze daarom ook hoe ze in het park op zoek gaat naar een nieuwe familie. 

‘Ik wil geen mens meer zijn’

Jessie begint begint haar video meteen met haar verhaal: “Ik ben echt een beetje klaar met mensen en met mens zijn”.

Ze vervolgt: “Ik heb daarom besloten om het nu anders aan te pakken. Ik ga in het park kijken of ik geadopteerd kan worden door een ganzenfamilie of kan intrekken in een reigersnest.”

We hopen dat ze de mensen in de buurt wel even voorbereidt op haar nieuwe plannen. Is namelijk toch een beetje vreemd als je ineens een dame zonder kleding een ei ziet leggen. Of zal ze toch haar kleding blijven dragen?

Benieuwd naar Jessie en haar filmpje? Dan kan je die hieronder bekijken. Het kan zijn dat het filmpje op de website niet afspeelt, maar als je er even op tikt dan kom je op Instagram terecht. Dan weet je dat ;-).

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Jessie (@jessiehoefnagel)

Meer van dit: