HomeShowgekkiesVoor de liefhebbers: Nicol Kremers is weer vrijgezel

Voor de liefhebbers: Nicol Kremers is weer vrijgezel

Nicol Kremers is waarschijnlijk de meest bekende Nederlandse vrouw van de afgelopen weken. Al het shownieuws schrijft over haar spannende en of misgelopen avontuurtjes. Nicol begint inmiddels een beetje de weg kwijt te raken en nu heeft ook Patrick Udema haar uit huis geschopt.

Verbroken relatie

Zowel Peter als zangeres Hanny irriteerde zich kapot aan het feit dat Patrick en Nicol samen waren. Peter omdat het een oude bekende zou zijn maar zangeres Hanny voornamelijk omdat haar nieuwe schoondochter zich profileerde in de volwassenen entertainment branche.

Zangeres Hanny is nu ontzettend blij dat haar zoon Paul Udema de relatie verbroken heeft. Ze had, en dan zeggen we het nog netjes, een gruwelijke pesthekel aan Nicol. Zo reageerde ze vaak onder haar social media updates en was ze woest dat Nicol haar kleinkinderen, bonuskinderen noemde. “Zoek je eigen huis. Wees eerst een moeder voor je eigen kinderen voor je mijn kleinkinderen bonus-kinderen noemt! Even een belofte. Mijn huis kom je echt nooit in.”

Instagram

Er waren al geruchten dat de relatie verbroken was. Nicol maakte haar content namelijk niet meer vanuit het huis van Patrick, maar vanuit haar oude vertrouwde adres op de camping. Dat het nu dus officieel is, is wel duidelijk door de reactie van zangeres Hanny. Op Instagram schrijft ze: “Is de vlag uithangen overdreven? Sneu voor mijn zoon maar uiteindelijk zal hij beter af zijn! Hoera!!”

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Zangeres Hanny (@zangereshanny)

Als fans van Nicol daar dan een mening over hebben, gaat ze nog even door: “Een goede moeder gaat niet op zo’n website en niet als een lellebel live op TikTok… #Kusje”. Wat Patrick van de hele situatie vind is nog nergens bekend maar mama heeft het nu weer helemaal naar haar zin.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Zangeres Hanny (@zangereshanny)

Meer van dit