HomeShowgekkiesPeter Gilles woest na zien van beelden tongworstelende Nicol Kremers

Peter Gilles woest na zien van beelden tongworstelende Nicol Kremers

Juice kanalen komen haast om in de vreemdgaande bekende Nederlanders. Je ziet het tegenwoordig zo vaak dat je jezelf nog wel afvraagt of er ├╝berhaupt loyale bekende Nederlanders bestaan. Macht en bekendheid komt blijkbaar toch met een bepaalde verleiding!

Nicol Kremers

Hoewel Nicol zelf niet het hoofdpersoon is in een programma, is ze door haar man Peter Gilles toch ontzettend bekend geworden in Nederland. Zo bekend zelfs, dat ze daar best wat aandacht vandaan haalt. De twee staan dan ook niet bekend erg loyaal naar elkaar te zijn. De 32 jarige Nicol zou al meerdere malen uit de bocht geslipt zijn maar de 60 jarige Peter gelooft er allemaal maar niets van.

Tongworstelen op video

Roddelpraat staat erom bekend om niet bang te zijn om wat beelden de wereld in te slingeren. Ook nu doen ze dus gewoon wat er van ze verlangt wordt. Op 21:37 zijn namelijk de beelden te zien van een tongworstelende Nicol. De affaire lijkt nogal passioneel te zijn want ze kunnen hun handen niet thuishouden.

Zoals gewoonlijk is dit voorval allemaal weer afgedaan als grapje. Het is dan ook niet duidelijk of Peter en Nicol nou wel of niet nog bij elkaar zijn. Volgens Dennis en Jan is Peter in ieder geval woest! Benieuwd naar de beelden? In de onderstaande youtube video is het allemaal te zien. Dennis en Jan zijn er in ieder geval 100 procent zeker van dat het om de vrouw van de 60 jarige Peter Gilles gaat.

Meer van dit