HomeShowgekkiesNicol Kremers voor de rechter na bizarre uitspraken in livestream

Nicol Kremers voor de rechter na bizarre uitspraken in livestream

Nicol Kremers en Peter Gillis zijn uit elkaar en dat is natuurlijk landelijk nieuws. Omdat Nicolleke momenteel geen geld meer van Peter hoeft te verwachten, moet ze haar eigen geld in gaan zamelen. In een livestream op TikTok vraagt ze om geld en doet ze ondertussen haar verhaal over dingen.

TikTok livestreams

Tiktok is vrijwel het enige platform waar je als nietsnut nog wat centjes binnen kunt harken. Door middel van livestreams kun je om donaties vragen en dat doet ze dan ook behoorlijk veel. Ze moet toch ergens wat geld vandaan halen natuurlijk.

Ik haar laatste livestream ging het onder andere over juicekanalen. Zo benoemde ze bijvoorbeeld het kanaal van Yvonne Coldewijer, die ze daarna voor zeikwijf uitmaakte. Óók kwam Dennis Schouten van het roddelkanaal Roddelpraat nog even aan de beurt. Haar nieuwe vlam Mike had daar ook het één en ander over te zeggen.

Aangifte of Kort geding

Mike benoemt voor het oog van duizenden kijkers dat Dennis Schouten aan ‘kleine’ zou zitten. Nicole voegt daar aan toe: “Ja, ja, ja…. Kleine kinderen. Dennis Schouten doet vieze foto’s sturen naar kleine kinderen. Naar 13 en 14-jarige meisjes.” Een behoorlijk bizarre uitspraak die iemands leven flink op z’n kop kan zetten.

Wat er van waar is weten we niet maar Dennis Schouten liet al heel snel weten dat hij het niet bij deze uitspraken gaat laten. In gesprek met juicekanaal Reality_FBI laat hij weten dat hij aangifte gaat doen. Als zijn advocaat hem dan wijst op het nut daarvan, begint hij over een kort geding. Dennis zal Nicol dus voor de rechter slepen om deze uitspraak.

Nicol Kremers aangeklaagd vanwege schokkende video
Instagram: Reality_FBI

Via Showblad

Meer van dit