HomeShowgekkiesDit is Peter Gillis zijn reactie op de nieuwe carrière van Nicol

Dit is Peter Gillis zijn reactie op de nieuwe carrière van Nicol

Het zal niemand zijn ontgaan dat Nicol Kremers en Peter Gillis uit elkaar zijn. Waar Nicol eerst van Peter zijn centjes leefde, moest ze nu haar eigen geld in het laatje gaan brengen. Ze koos er voor om dat te doen door middel van het verkopen van Natuurfoto’s.

Onlyfans

Nicol zegt dat ze op eigen kracht verder moet na de breuk en daarom heeft ze zich aangemeld bij OnlyFans, waar ze naar eigen zeggen al 70.000 euro heeft verdiend in de eerste dagen. Geen misselijk bedrag natuurlijk.

Shownieuws was erg benieuwd wat Peter daar van zou vinden en daar hebben ze bij hem naar gevraagd. Peter gaf aan daar niet van onder de indruk te zijn maar gaf wel aan dat ze oud en wijs genoeg is om zulke avontuurlijke carrièreswitches te doen. Toch gaf hij wel aan dat hij het hele gebeuren niet vind passen bij een moeder van vier kinderen.

Drijfveer

Nicol zegt dat ze het gewoon leuk vindt om dit te doen en dat ze haar geld zelf moet verdienen na de breuk. Ze geeft aan dat ze niet zomaar ergens kan solliciteren op een normale baan vanwege haar verleden in het televisieprogramma ‘Massa Is Kassa’.

Nicol hoopt met deze stap eerder in de Quote te komen dan Peter. Ze heeft ook spannende (en zeer vreemde) ideeën die ze allemaal nog uit wil voeren. Momenteel lijkt het er in ieder geval op dat ze er maar druk mee is want ze heeft al behoorlijk wat content op het platform gepost.

Meer van dit