HomeShowgekkiesDeze oude bekende is de nieuwe vriend van Nicol Kremers

Deze oude bekende is de nieuwe vriend van Nicol Kremers

Nicol Kremers en Peter Gillis zijn uit elkaar! Dus nu kunnen ze weer gaan daten en op zoek naar nieuwe liefde. Nicol had al snel iemand gevonden, een barbier genaamd Mike. Maar het was niet allemaal rozengeur en maneschijn. Uiteindelijk heeft Mike haar de deur uit getrapt.

Stilzitten

Nicol heeft niet stilgezeten sinds ze van Mike af is. Ze zou ingetrokken zijn bij een gozer uit Schoonhoven maar die had haar al weer gauw buiten getrapt. Later is ze bij een vriendin gaan wonen maar daar werd ze weggestuurd na het gebruik van wat middelen die niet de bedoeling zijn.

Toch heeft Nicolleke nu blijkbaar weer een adresje gevonden waar ze mag verblijven. Fijn voor haar natuurlijk maar of Peter daar zo blij mee is? Reality.FBI heeft Nicol op TikTok gevolgd en zag dat ze een nieuwe vriend heeft war ze mag wonen. Die nieuwe vriend is niemand minder dan Patrick Udema, een oud-medewerker van Peter Gillis.

Bekend

Patrick is niet alleen bekend voor Peter Gillis maar ook het massa is kassa publiek kan hem kennen. Daarnaast blijkt Patrick de zoon is van zangeres Hanny. Zangeres Hanny kun je kennen van de hit ‘Maar vanavond heb ik hoofdpijn’. Gaat er al een lampje branden? Vast niet, dus ik zal onderaan het artikel even het liedje toevoegen.

Juicekanaal Reality.FBI weet het zeker. De twee zijn samen en dat kan het kanaal ook bewijzen. Een analyse van foto’s moet de volger overtuigen. Toch fijn dat we dit allemaal weer weten hè? Nu maar de vraag hoelang ze van Patrick mag blijven.

Nicol Kremers
Via Reality.FBI/Showmag

Meer van dit