HomeShowgekkiesNicol Kremers is met 4 andere dames vieze content aan het maken...

Nicol Kremers is met 4 andere dames vieze content aan het maken in vakantiehuisje

Het is heerlijk weer en daarom zijn de meeste mensen momenteel lekker buiten aan het ontspannen. Toch zijn er ook nog harde werkers die gewoon flink actief zijn om hun brood op de plank te krijgen. Nicolleke is één van die extreem harde werkers, die met dit heerlijke weer gewoon doorgaat.

Hard werken

Nu Nicolleke en Peter al een tijdje uit elkaar zijn, zal Nicol hard moeten werken om diezelfde levensstandaarden te behouden. Ze heeft zelf een gat in de markt gevonden door het maken van speciale content voor haar fans. Hoewel ze niet de kant van familievlogger gekozen heeft, levert haar content wel heel erg veel geld in het laatje. Toch is Nicol niet te beroerd om nog samen te werken met andere content creators.

Nicol heeft namelijk samen met 4 andere content creators een huisje op een vakantiepark gehuurd. In dit huisje maken ze samen de content en ondersteunen ze elkaar daarin. De eigenaar van de woning bleek er niet erg blij mee te zijn maar dat kan ze gestolen worden. Ze geeft haar fans een unieke kijk achter de schermen van het harde werk dat een content creator moet doen. Klasse hoor Nicol! Alleen maar respect natuurlijk voor dit intensieve werk.

@infovbm2bz

Nicolleke heb het naar dr zin

♬ origineel geluid – al het moois

Meer van dit