HomeWTF?!Nicol Kremers is klaar met de mannen en schakelt over naar de...

Nicol Kremers is klaar met de mannen en schakelt over naar de vrouwen

Nicol Kremers werd bekend door het programma Massa is Kassa waarin ze te zien was als vrouw van Peter Gillis. Inmiddels zijn de twee uit elkaar en lijkt het erop dat Nicol een beetje aan het ontsporen is. We zagen haar al meerdere keren met een vent maar dat lijkt steeds verkeerd af te lopen.

Nieuwe vlam

Nu haar kortstondige relaties iedere keer op de klippen lopen, heeft ze besloten om het eens met een vrouw te proberen. Het leek haar dan meteen een goed idee om dit via Snapchat te delen. In een video is te zien hoe de twee het met elkaar naar hun zin hebben en een kus wisselen

Of het gaat om een tegenspeelster voor haar nieuwe carrière weten we niet maar het lijkt erop dat ze er aardig van geniet. Tegelijkertijd lijkt het er ook op alsof ze helemaal niks van de hele situatie meekrijgt. Iedereen die haar op Snapchat volgt kon dit in ieder geval zien. Dus ook zeer waarschijnlijk haar kinderen.

De weg kwijt

Het lijkt er op dat Nicol de weg kwijt aan het raken is zonder Peter. Uiteraard is het leven een heel stuk moeilijker als je geen miljoenen euro’s hebt om uit te geven. Laat staan als je dan ook nog eens helemaal alleen voor jezelf moet zorgen. Fans van Nicol maken zich dan ook zorgen waar dit naar toe gaat.

Toch legt het voor Nicol geen windeieren. Ze heeft al meermaals aangegeven dat ze zelf ook heel erg veel centjes verdiend en dat ze dus helemaal niet afhankelijk van Peter was. Het blijft wel vreemd dat ze het steeds voor elkaar krijgt om negatief in het nieuws te komen. Dan zien we liever zulke beelden, waarin Nicol de liefde weer een kans geeft.

@infovbm2bz

Nicol (L) Vrouwen

♬ origineel geluid – al het moois

Via: Roddelpraat

Meer van dit