HomeWTF?!Deze dame laat complete string tatoeëren: "Mannen staren er naar"

Deze dame laat complete string tatoeëren: “Mannen staren er naar”

Soms kom je wel eens van die mensen tegen die het nodig vinden om wat veranderingen aan te breng aan hun lichaam. Katie Price is zo’n dame! De Engelse televisiepersoonlijkheid heeft best wat aan zichzelf laten doen maar niets is zo opmerkelijk als haar nieuwste tattoo!

Wie is Katie Price

Price begon haar carrière als model en verscheen in verschillende tijdschriften, waaronder The Sun. Ze werd bekend bij het grote publiek door haar deelname aan het Britse reality-tv-programma “I’m a Celebrity…Get Me Out of Here!”. Ze viel daar op door haar extravagante uiterlijk en houding.

Ze deed in 2004 aan dat programma mee en sindsdien heeft ze aan verschillende reality-tv-programma’s deelgenomen. Ook heeft ze haar eigen reality-tv-shows gehad, zoals “Katie & Peter” en “What Katie Did Next”. Momenteel is ze voornamelijk bezig met haar leven als influencer. Ze heeft namelijk ruim 2.5 miljoen volgers op Instagram.

Stringtattoo

Toen ze Katie vroegen naar wat haar wildste tattoo is, liet ze weten dat ze een string heeft laten tatoeëren. De tatoeage bevindt zich boven haar bikinilijn en toont een klein zwart strikje dat lijkt te worden vastgehouden door touwtjes. Het ontwerp heeft geleid tot speculatie over of het al dan niet een string voorstelt.

“Mannen kunnen niet stoppen met staren dus ik ben erg tevreden met hoe het resultaat is geworden”. Naar eigen zeggen deed het wel behoorlijk zeer maar ze is blij dat ze het deed. Ze geeft aan dat ze vind dat ze er veel mooier uit ziet in vergelijking met oude fotos. Benieuwd hoe zo’n getatoeëerde string er uit ziet? Check dan hieronder de plaatjes. Kijk ook maar eens naar dit artikel waarin je de meest verbouwde mensen ter wereld ziet.